Sfeer1
Karakteristieke nieuwbouwwoning

De bewoners benaderden me voor een upgrade van de benedenverdieping. Ze hadden jaren in Australiƫ gewoond, beiden een drukke baan en nog geen tijd gehad om de woning gezellig te maken. De twee schilderijen in de woonkamer, herinneringen aan Australiƫ, waren erg belangrijk en moesten blijven hangen, voor de rest kreeg ik de vrije hand. De vraag was een plan te maken voor de styling, een verlichtingsplan en een kleuradvies.

Ik heb gekozen om de wanden meer kleur en warmte te geven en ze geadviseerd om de eikenhouten vloer op te laten knappen. We hebben veel spullen weggehaald die geen functie hadden en alle armaturen zijn vervangen. Voor de zithoek heb ik gekozen voor een groot wollen vloerkleed met soepel vallende linnen gordijnen. Voor de eindstyling hebben we mooie accessoires gekocht, een paar eyecatchers, less is more.

Het resultaat: een frisse en opgeruimde sfeervolle woning waar de bewoners helemaal blij mee zijn.

navigation