Penthouse Rotterdam

Project Out of the Box

Geen standaard project: “ out of the box”, heel leerzaam en supergaaf om te doen!! De vertaling van de woonstijl van mijn klant en het vinden van de juiste partijen, voor dit Penthouse in Rotterdam, was soms best een zoektocht. Zijn briefing: niet standaard, blauw en nog eens blauw, high end, spannend met verrassende elementen. En dat is gelukt, de klant is superblij met het eindresultaat en daar doe je het voor!!

De kleur blauw heeft altijd een zekere rust en kalmte in zich die voor een locatie als deze goed tot zijn recht komt. Met de juiste mix aan “blauwen” is er een bijzonder geheel gecreëerd.

De bijzondere vloer is een ‘Azul Imperial’ granieten vloer bestaande uit 1 rots uit Brazilië, dit is de basis van deze leefomgeving. Azuurblauwe tinten komen je tegemoet. In de woning is aan ieder detail gedacht en is overal gekozen voor de hoogste kwaliteit. Zo zijn de Braziliaanse rots delen ook terug te vinden in de vensterbanken en het aanrechtblad.De meubels zijn italiaans design waarbij mooie en rijke stoffen zijn gebruikt.

Details waren belangrijk, het is met recht een smart woning te noemen. De verlichting, stopcontacten, gordijnen en geluid zijn allemaal smart bediend. Met de smartphone kan je de gewenste lichtkleuren in ieder vertrek aangeven. De slaapkamer heeft een gestoffeerde wand en een zeer indrukwekkend zwart plafond met honderden kleine ledlampjes, als een echte sterrenhemel, aan te passen in kleur en felheid.

Het resultaat: een strak vormgegeven woongedeelte, italiaans design, verrassend en niet standaard!

navigation