Plan Hoornaar
Oude burgermeesterswoning in Hoornaar

Voor deze prachtige, zeer landelijk en rustig gelegen woning mocht ik een interieurontwerp maken voor de indeling van de benedenverdieping en de badkamer op de eerste etage.

Ik heb een paar verschillende indelingen voor de woonkamer en keuken gemaakt. Samen hebben we gekozen om de woonkeuken naar het lichtste deel te verplaatsen met stalen wit gecoate schuifdeuren tussen de woonkamer en de woonkeuken. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de uitvoering van het meubel- en lichtplan. Een interieurbouwer zal mijn idee voor de zithoek verder uitwerken om naast de openhaard een lage tv kast te maken met een tv-lift zodat deze niet in het zicht is.

De badkamer wordt een prachtige mix van materialen, Beton-Ciré op de vloeren en wanden met een stoere houten achterwand achter het witte bad en een houten badmeubel.

Eind 2019 wordt dit project opgeleverd en zal ik foto’s laten zien van het eindresultaat.

Work in progress
navigation