Plan Hoornaar
Woning in Vleuten

Door een samengesteld gezin uit Vleuten werd ik benaderd om een interieurontwerp voor de benedenetage te maken.

Beiden namen veel meubels mee maar vonden het moeilijk om dit goed te visualiseren in de nieuwe woning. De wens van de nieuwe bewoners was eenheid en rust en een goede combinatie van beide woonstijlen.

De nieuwe woning is ruim, licht en voorzien van een prachtige gietvloer. Ik heb ze voorgesteld om alleen grote items neer te zetten… less is more. Ik heb gekozen voor een mooie solide basis in combinatie met de kleurrijke meubels van de bewoners. Voor de nieuwe meubels koos ik voor de warme uitstraling van notenhout en hoogpolige vloerkleden die een mooi beeld geven bij de strakke naadloze gietvloer. De accentkleur voor op de wanden zie je terug in de kleuren van de karpetten.

Ik hoop dat de bewoners nog jaren plezier zullen hebben van dit geweldige leefhuis.

Work in progress
navigation