Moderne Villa Breukelen

Moderne Villa Breukelen

Op zoek naar een andere woning maar uiteindelijk toch besloten om hun eigen huis grondig te gaan verbouwen. In de directe omgeving was er geen huis met zo'n fijne tuin op het zuiden en zoveel m2 woonoppervlakte. De bewoners hebben mij benaderd voor een volledige restyling van hun prachtige villa in Breukelen.

Hun wens: alles moest anders, ze wilden een andere woonstijl; strak, ruimtelijk, modern, design, tijdloos, kleurrijk, less is more maar ook gezelligheid.

Mijn interieurbouwer, ICW, heeft een prachtige leefkeuken ontworpen waarbij gebruik is gemaakt van verschillende natuurlijke mooie materialen en kleuren. Ook de notenhouten eettafel is een eyecatcher, het idee van de bewoners en gemaakt door mijn meubelmaker, die er zijn eigen twist aan heeft gegeven!

De bewoners wilden graag een fijne TV-hoek maar ook een chillruimte voor de kinderen of om rustig een boek te lezen. De eethoek is nu dichter bij de keuken en er is een fijne werkplek gecreƫerd. De prachtige nieuwe schuifpui is de verbinding met de tuin, met mooi weer gooi je de grote schuifpui open en haal je buiten naar binnen. De bewoners houden van kleur en hebben gekozen voor een roestkleurige u-bank in de chillruimte. Ze hebben veel kunst waardoor je een huis ook echt persoonlijk maakt. Ook voor de verlichting hebben ze gekozen voor echte eyecatchers!

Het huis is volledig verbouwd naar de woonwensen van de bewoners. En last but nog least, het huis is volledig verduurzaamd, hoe fijn in deze tijd!

navigation