Sfeer2
Modern verbouwde woning aan de Vecht

De bewoners hadden deze prachtige woning aan de Vecht gekocht maar bleven twijfelen over de indeling.

Waar moest de keuken komen en wat werd de woonkamer? Welke materialen moesten er in de woning gebruikt worden?

De keuken met een groot kookeiland is nu naar de achterzijde van de woning verplaatst. Op de hele benedenverdieping is een prachtige gietvloer gelegd. Aan de Vechtzijde is een aluminium schuifpui geplaatst en ik heb geadviseerd om de houten kozijnen aan de voorzijde in dezelfde kleur te schilderen waardoor er eenheid ontstond.

Voor het kantoor aan huis heeft de interieurbouwer waar ik mee samenwerk, mooiruim.nl, een kast en een bureau op maat gemaakt. De bewoners zijn dol op de kleur oranje die ik in de eindstyling liet terugkomen in de schilderijen en andere accessoires.Het is een prachtig modern, ruim en licht leefhuis geworden.

navigation